{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no", "memberTypes": "Logged Out" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": { "pageType": "Homepage", "pageBreadcrumb": "Ana Sayfa>" } }
{ "type": "gtmStart" }

Bu web sitesi alışveriş deneyiminizi arttırmak amacıyla çerez (cookie) kullanmaktadır. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın. “KABUL EDİYORUM” butonuna tıklayarak ya da web sitesini kullanmaya devam ederek çerez ilkelerimizi kabul etmiş sayılırsınız.

Bu web sitesi, alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanmaktadır. "kabul ediyorum" ı tıklayarak veya bu web sitesini kullanmaya devam ederek, çerezler politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.

SEPETİM
Sepet
ARA TOPLAM
ÜCRETSİZ KARGO
İstanbul içine ortalama 3 iş günü, İstanbul dışına ortalama 5 iş günü içinde ulaştırılacaktır.
SEPETİ GÖRÜNTÜLE
CİLT BAKIM ÜRÜNLERİNDE %15 İNDİRİM! 200 TL ve ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU ÇERÇEVESİNDE BİLGİLENDİRME METNİ, RIZA BEYANI VE ELEKTRONİK TİCARİ İLETİŞİM İZNİ

PALMİYE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. (L’OCCITANE olarak anılacaktır) olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında veri sorumlusu olarak müşterilerimizin, potansiyel müşterilerimizin ve ziyaretçilerimizin kişisel verilerini bu metin içerisinde belirtilen koşullarla işleyebileceğiz. İşbu aydınlatma metni ile sizleri bilgilendiriyor ve aşağıda belirtilen kişisel verileriniz için ve yine aşağıda belirtilen şekilde rızanızı (Müşteriler için istisna aşağıda belirtilmiştir.) ve tarafınıza elektronik ticari ileti gönderilebilmesi için onayınızı talep ediyoruz.
 
Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı, Hukuki Sebebi ve İşlenen Kişisel Verileriniz
Tarafınıza ait kişisel bilgiler;  mağazalarımızı ziyaretiniz, alışverişleriniz, mağazalarımızda L’OCCITANE SADAKAT  kart ayrıcalığı tanımlanması süreçleri sırasında fiziksel ortamda doğrudan sizlerden alınarak sistemlerimize işlenmektedir 
 
L’OCCITANE mağazalarından yaptığınız alışverişler nedeniyle verilerinizden; kimlik bilgileri (Ad, Soyad,Cinsiyet ) iletişim verileri (E-mail adresi, Telefon bilgileri, Adres), satın aldığınız ürünlere ait bilgiler ve mağaza içinde güvenlik kameralarına yansıyan görsel veriler; L’OCCITANE tarafından, Kanunun 5. Maddesi 2 Fıkrası uyarınca alım satım sözleşmenin kurulması, ifası,  üyelik hakkının tesisi ve haklarınıza zarar vermemek koşuluyla meşru menfaatlerimiz kapsamında işlenecektir. Bu bilgilerin yanı sıra; sizlere özel kampanyalar düzenlenmesi ve L’OCCITANE kart kapsamında özel indirimler tanımlanabilmesi için Doğum Tarihi bilginiz de alınacak olup sadece bu verinin işlenmesi için açık rızanız talep edilmektedir. Veri işleme amaçları aşağıda belirtilmiştir.
 
Ayrıca L’OCCITANE tarafından sunulan ürün ve hizmet avantajlarından yararlanma ve haberdar olma iradenizi ortaya koyarak paylaştığınız kişisel verilerinizin kullanılması suretiyle, sizlere çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi ve özel reklam, satış, pazarlama, anket ve benzer amaçlı her türlü elektronik iletişim yapılması ve diğer iletişim mesajlarının gönderilmesi amacıyla izniniz talep edilmektedir.
 
Tarafınızla herhangi bir ürün veya hizmet satış ilişkisi kurulmamış olması halinde ise sizleri tanımak ve sistemlerimize kaydetmek suretiyle, yine yukarıda sayılan verileriniz, aşağıdaki amaçlar için açık rızanıza istinaden işlenebilecektir.
 
Kişisel verileriniz ;Mal/Hizmet Satış ve Satış Sonrası Destek Süreçlerinin Yürütülmesi, Ürünlerimize Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini, Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi, Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep ve Şikayet yönetimi, Yasal Yükümlülüklerin yerine getirilmesi, Finans ve Muhasebe işlemlerinin yürütülmesi  gibi amaçlarla işlenmektedir
 
Kişisel Verilerin Paylaşımı ve Aktarımı
L’OCCITANE tarafından burada belirtilen kişisel verileriniz, mevzuatta belirlenen güvenlik ve gizlilik esasları uyarınca yeterli ve etkili önlemler alınmak kaydıyla; yasal zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşlarına, şirketimizin bünyesinde bulunduğu L’occitane şirketler grubuna, sizlere sunduğumuz ürün ve hizmetlerin temini için hizmet aldığımız, kargo, banka, bilgi işlem hizmetleri firmaları, sms ve  E-Mail gönderimi için hizmet alınan firmalar, mali denetim firmaları, anket firmaları gibi iş ortaklarımıza ,tedarikçilerimize, hizmet aldığımız veya işbirliği içinde olduğumuz üçüncü kişilere işbu verilerin yukarıda belirtilen işleme sebepleri nezdinde Kanunun 8.maddesi uyarınca aktarılabilecektir.
 
Kişisel Verilerinizin İşlenmesi İçin Rıza ve İzin Yöntemi
Dijital ortamda, SMS veya E-Mail metni içinde bilginize sunulan işbu elektronik ticari iletişim izni ve kişisel verilerin işlenmesi Aydınlatma Metni linkindeki hususları uygun bulduysanız, yine aynı SMS veya E-Mail içinde size özel üretilmiş şifreyi mağaza personeline bildirmeniz durumunda izin/onay işleminizi tamamlanmış olacaktır. İşlem sonrası bildirdiğiniz cep telefonunuza bilgilendirme SMS veya E-Mail’i gönderilecektir. İzinlerinizi geri almak için her zaman L’OCCITANE’a başvurabilirsiniz.
 
Kanun Kapsamındaki Haklarınız
Kişisel veri sahibi ilgili kişiler olarak,  Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, 6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın  giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz         
www.loccitane.com.tr internet adresinden kamuoyu ile paylaşılmış olan Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Koruma Politikasından detaylara ulaşabilir, taleplerinizi yazılı olarak şirket adresimize veya kvkk@loccitane.com.tr adresine, kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da tarafınızca L’OCCITANE’a daha önce bildirilen elektronik posta adresini kullanmak suretiyle iletmeniz durumunda talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde sonuçlandıracaktır.