{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no", "memberTypes": "Logged Out" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": { "pageType": "Homepage", "pageBreadcrumb": "Ana Sayfa>" } }
{ "type": "gtmStart" }
SEPETİM
Sepet
ARA TOPLAM
1250
Siparişleriniz Bayram tatili sebebiyle 20.06.2024'de hazırlanmaya başlanacaktır
SEPETİ GÖRÜNTÜLE
1.250 TL ve üzeri alışverişinizde kargo ücretsiz! Siparişleriniz Bayram tatili sebebiyle 20.06.2024'de hazırlanmaya başlanacaktır

ÇEREZ AYDINLATMA METNİ

İşbu aydınlatma metni (“Çerez Aydınlatma Metni”) 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla PALMİYE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.  (PALMİYE veya Şirket”) tarafından hazırlanmış olup metnin amacı, internet sitemizde (“SİTE”) kullanılan çerezlerin cihazınıza yerleştirilmesi aracılığıyla otomatik yolla elde edilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak, hangi amaçlarla hangi tür çerezleri kullandığımız, bu kapsamda kişisel verilerinizin hangi amaçlarla işlendiği, aktarıldığı, kişisel verilerinize ilişkin haklarınıza dair detaylı açıklamalar ve bu çerezleri nasıl yönetebileceğiniz hakkında sizlere bilgi vermektir.

PALMİYE, kullanıcılarına daha iyi hizmet vermek amacıyla bağlı olarak kişisel verilerin hukuka uygun olarak toplanması, saklanması ve paylaşılmasını sağlamak ve gizliliğini korumak amacıyla mümkün olan en üst seviyede güvenlik tedbirlerini almaktadır.

İşbu Çerez Politikası; Şirketimiz kontrolü dışındaki uygulamalar, üçüncü taraf internet siteleri ve platformların topladığı bilgiler; üçüncü taraf sitelerin Uygulamadaki bağlantılar üzerinden topladığı bilgiler veya üçüncü taraf siteleri üzerindeki başlıklar, kampanyalar ve diğer reklam veya tanıtımları kapsamamaktadır. Üçüncü tarafların kendi internet siteleri yoluyla topladığı, sakladığı ve kullandığı kişisel verilere yönelik yapılan işlemlerden Şirketimiz sorumlu değildir.

PALMİYE, işbu Çerez Aydınlatma Metni hükümlerini dilediği zaman internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden yayımlamak suretiyle güncelleyebilir ve değiştirebilir.

ÇEREZLER

PALMİYE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.  (PALMİYE veya Şirket”)  olarak, web sitemizin kullanımını kolaylaştırmak ve sitemizin kullanımını kişiselleştirmek amacıyla çerezler, piksel etiketleri ("pikseller") ve yerel saklama teknolojileri kullanmaktayız. Bu sayfanın, anılan teknolojilerin niçin kullanıldıklarını ve bunları kontrol etmeyi veya -tercihiniz bu yöndeyse- silmeyi anlamanıza yardımcı olmasını istiyoruz. PALMİYE olarak sadece müşterilerimiz ve üyelerimiz için çerez işlediğimizi, kesinlikle gerekli çerezler dışındaki çerezleri ise açık rıza verilmesi halinde işlediğimizi bildirmek isteriz. Sitemizden alışveriş yapmayan veya üye olmayan ziyaretçiler için çerez işleme faaliyeti bulunmamaktadır. İzin verilmesi halinde kullanılan çerezler ile elde edilen bilgiler herhangi bir şekilde kişisel bilgi (isim, soyadı, T.C Kimlik No, cinsiyet, yaş vb.) içermez 

Çerezler, (i) tarafları, (ii) kullanım süreleri ve (iii) kullanım amaçları bakımından sınıflandırılabilir. Bu kapsamda, aşağıda kullanılan çerezlere dair detaylı açıklamalarda bulunulacaktır.

Zorunlu çerezler web sitemizin çalışması için zorunlu olarak kullanıldıklarından buradaki veri işleme gerekçesi kanunun 5/2 maddesinde belirtilen Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması ve Temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, Şirket’in meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olmasıdır.  Zorunlu çerezler dışındaki çerezler için veri işleme gerekçemiz açık izninizdir.

Çerez Nedir?

Müşterilerine web siteleri üzerinden ürün veya hizmet sunan neredeyse bütün firmalar, bu web sitelerinde çerezler kullanmaktadırlar. Sizlere daha iyi, hızlı ve güvenli bir alış veriş deneyimi yaşatmak ve ürün ve hizmetlerimizi sizlerin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirmek için, biz de çerezler kullanıyoruz. Çerez, bir web sitesini ziyaret ettiğinizde cihazınıza (örneğin; bilgisayar veya cep telefonu) depolanan küçük bir metin dosyasıdır. Çerezler, bir web sitesini ilk ziyaretiniz sırasında tarayıcınız aracılığıyla cihazınıza depolanabilirler. Aynı siteyi aynı cihazla tekrar ziyaret ettiğinizde tarayıcınız cihazınızda site adına kayıtlı bir çerez olup olmadığını kontrol eder. Eğer kayıt var ise, kaydın içindeki veriyi ziyaret etmekte olduğunuz web sitesine iletir. Bu sayede web sitesi, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğinizi anlar ve size iletilecek içeriği de ona göre tayin eder. 

Çerezler Neden Kullanılır ve işleme amacımız nedir?

Bazı çerezler, daha önceki ziyaretlerinizde kullandığınız tercihlerin web sitesi tarafından hatırlanmasını sağlayarak, sonraki ziyaretlerinizin çok daha kullanıcı dostu ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmasını sağlar.

Web sitemizin çalıştırılabilmesi, Şirketin müşteri, ziyaretçi ve üye sayısı ile ilgili ölçümleme yapması, ürün ve hizmet üretimleri ilgili istatistiki çalışmalar yapılabilmesi, Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, Şirket ve/veya yönettiğimiz müşteri memnuniyeti programlarına üye şirketler/ markalar tarafından analiz edilerek size özel reklam, kampanya ve diğer faydaların sunulması amaçlarıyla KVKK’nın 5. maddesinde belirtilen ve yukarıda detayları verilen hükümler dahilinde çerezler vasıtasıyla veriler işlenebilmektedir

Çerezleri Kontrol Etme ve Silme

Web sitemizde bulunan çerez tercihleri yönetim aracı üzerinden tüm çerez tercihlerinizi kontrol edebilir ve izinlerinizi verebilir/kaldırabilirsiniz. Web sitemizde gerekli çerezler, sitenin hizmet verebilmesi için kullanılmakta ve kişisel veri mahiyetine haiz olmayan veri üretmektedir. Diğer çerez türleri ile ilgili açıklamalar ve bu çerezler için izinlerinizin yönetimi için çerez yönetim aracımızı kullanmanız gerekir. Gerekli çerezler dışındaki çerezleri kullanmak ve bunları iş ortaklarımızla paylaşmak için Açık izninizi talep ediyoruz.

Çerez tercihlerinizi çerez tercihleri yönetim aracı üzerinden düzenleyebilirsiniz. Düzenleme sonrasında daha önce atanmış çerezleri aşağıda paylaşmış olduğumuz yönlendirmeden silebilişiniz. Yanı sıra çerezlerin kullanımına ilişkin tercihlerinizi değiştirmek ya da çerezleri engellemek veya silmek için internet tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz yeterlidir. Birçok tarayıcı çerezleri kontrol edebilmeniz için size çerezleri kabul etme veya reddetme, yalnızca belirli türdeki çerezleri kabul etme ya da bir web sitesi cihazınıza çerez depolamayı talep ettiğinde tarayıcı tarafından uyarılma seçeneği sunar. Aynı zamanda daha önce tarayıcınıza kaydedilmiş çerezlerin silinmesi de mümkündür. Çerezleri kontrol edilmesine veya silinmesine ilişkin işlemler kullandığınız tarayıcıya göre değişebilmektedir.

Google Chrome :

https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=tr

Internet Explorer :

https://support.microsoft.com/tr-tr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Mozilla Firefox :

https://support.mozilla.org/tr/kb/cerezleri-silme-web-sitelerinin-bilgilerini-kaldirma

Yandex :

https://yandex.com.tr/support/browser-classic/personal-data-protection/cookies.xml

Safari:

https://support.apple.com/tr-tr/guide/safari/sfri11471/mac


Kategori 1- Zorunlu Çerezler

Bu çerezler web sitesini dolaşımınız, web sitesinin güvenli alanlarına erişimin sağlanması ve izinlerin ortaya konulması için önemlidir. Bu çerezler olmadan, sitemizde bulunan alışveriş sepeti veya ödeme sayfası gibi talep ettiğiniz hizmetler sağlanamaz.

Kategori 2- Performans Çerezleri

Bu çerezler, ziyaretçilerimizin web sitesini nasıl kullandıkları hakkında bilgi toplamaktadır. Örneğin, ziyaretçilerin en sık gittikleri sayfaları ve web sayfalarından hata mesajları alıp almadıklarını bilmemizi sağlar. Bu çerezler, bir ziyaretçiyi tanımlayan bilgileri içermezler, anonim olarak bilgi toplama işlemi yaparlar.

Kategori 3: Hedefleme / Reklam Çerezleri

Bu çerezler, ilgi alanlarınıza uygun olarak reklam kampanyasının etkinliğini ve reklam sayısını ölçmek için kullanılmaktadır. Genellikle web sitesi operatörünün izniyle reklam ağları tarafından yerleştirilirler. Ziyaret ettiğiniz web sitelerini hatırlayarak bu bilgileri 3. Kişi niteliğindeki reklam verenler gibi diğer kuruluşlarla paylaşmaktadır. Çok sıklıkla çerezler hedefleme amacıyla diğer reklamların sitelerine link vermektedir. Bu çerezler PALMİYE’nin birinci parti işletici olduğu çerezler olmayıp, kullanıcıların daha önce verdiği izinler üzerinden hedefleme yapılmaktadır.

Kategori 4: FONKSİYONEL ÇEREZLER

Kullanıcıya kolaylık sağlanması amacıyla önceden seçili olan seçeneklerin hatırlatılmasını sağlayan çerezlerdir ve internet sitesi kapsamında kullanıcılara gelişmiş internet özellikleri sağlanmasını hedeflemektedir.

Çerez Adı Açıklama Kategori Saklanma Süresi Sağlayıcı Çerez Tipi
_ga_VML8W8BGW3 Google Analytics tarafından, bir kullanıcının web sitesini kaç kez ziyaret ettiğinin yanı sıra ilk ve en son ziyaretin tarihlerine ilişkin verileri toplamak için kullanılır. Analitik Çerezler 1 Yıl .akifast.com Üçüncü Taraf
_ga Ziyaretçinin web sitesini nasıl kullandığına ilişkin istatistiksel veriler oluşturmak için kullanılan benzersiz bir kimlik kaydeder. Analitik Çerezler 1 Yıl .akifast.com Üçüncü Taraf
SESSION   Gerekli Çerezler Oturum çerezi oauth.akifast.com Üçüncü Taraf
AWSALBTGCORS Bu çerez, Amazon Web Services Elastic Load Balancing işleviyle ilişkilidir. Yapışkan oturumları onurlandırmak ve hedef grup yapışkanlığını etkinleştirmek için kullanılır. Gerekli Çerezler 7 Gün form.typeform.com Üçüncü Taraf
VISITOR_INFO1_LIVE Bu çerez, YouTube tarafından kullanıcının tarayıcısı ve cihazı hakkında ekran çözünürlüğü ve tercih edilen dil gibi bilgileri toplamak için kullanılır. Pazarlama Çerezleri 180 Gün .youtube.com Üçüncü Taraf
YSC YouTube tarafından kullanıcı girdisini hatırlamak ve bir kullanıcının eylemlerini ilişkilendirmek için kullanılır. Bu çerez, kullanıcı tarayıcısını açık tuttuğu sürece geçerlidir. Pazarlama Çerezleri Oturum çerezi .youtube.com Üçüncü Taraf
tuuid_lu Bidswitch.com'un ziyaretçiyi birden çok web sitesinde izlemesine olanak tanıyan benzersiz bir ziyaretçi kimliği içerir. Bu, Bidswitch'in reklam alaka düzeyini optimize etmesine ve ziyaretçinin aynı reklamları birden çok kez görmemesini sağlamasına olanak tanır. Pazarlama Çerezleri 365 Gün .bidswitch.net Üçüncü Taraf
c Çeşitli reklam hizmetleri arasında kullanıcı kimlik doğrulaması ve kullanıcı verilerinin değiş tokuşunun senkronizasyonunu düzenler. Pazarlama Çerezleri 365 Gün .bidswitch.net Üçüncü Taraf
tuuid Hedeflenen reklamları görüntülemek amacıyla, ziyaret sayısı , web sitesinde geçirilen ortalama süre ve hangi sayfaların yüklendiği gibi kullanıcının web sitesine yaptığı ziyaretlerle ilgili ziyaretçi verilerini toplar. Pazarlama Çerezleri 365 Gün .bidswitch.net Üçüncü Taraf
viewer_token Bu çerez, reklam trafiğini izler. Pazarlama Çerezleri 92 Gün .csync.loopme.me Üçüncü Taraf
audit Çerez onay verilerini kaydetmek için Rubicon Project tarafından ayarlanır. Pazarlama Çerezleri 365 Gün .rubiconproject.com Üçüncü Taraf
khaos Aynı reklam ağını kullanan web sitelerinde kullanıcının hareketine dayalı olarak reklam gösterimini optimize etmek amacıyla IP adresi, coğrafi konum, ziyaret edilen web siteleri ve kullanıcının hangi reklamları tıkladığı gibi anonimleştirilmiş kullanıcı verilerini kaydeder. Pazarlama Çerezleri 365 Gün .rubiconproject.com Üçüncü Taraf
test_cookie Kullanıcının tarayıcısının çerezleri destekleyip desteklemediğini kontrol etmek için kullanılır. Pazarlama Çerezleri Oturum çerezi .doubleclick.net Üçüncü Taraf
i Aynı reklam ağını kullanan web sitelerinde kullanıcının hareketine göre reklam gösterimini optimize etmek amacıyla IP adresi, coğrafi konum , ziyaret edilen web siteleri ve kullanıcının hangi reklamları tıkladığı gibi anonimleştirilmiş kullanıcı verilerini kaydeder. Analitik Çerezler 365 Gün .openx.net Üçüncü Taraf
uid Bu çerez, web sitelerinde ziyaretçileri izlemek için kullanılır. Amaç, bireysel kullanıcı için alakalı ve ilgi çekici ve dolayısıyla yayıncılar ve üçüncü taraf reklamverenler için daha değerli reklamlar göstermektir. Pazarlama Çerezleri 60 Gün .adform.net Üçüncü Taraf
receive-cookie-deprecation Birden fazla web sitesindeki kullanıcı davranışı hakkında bilgi toplar. Bu bilgiler, web sitesindeki reklamların alaka düzeyini optimize etmek için kullanılır. Pazarlama Çerezleri 60 Gün .adform.net Üçüncü Taraf
C Kullanıcının tarayıcısının çerezleri destekleyip desteklemediğini kontrol etmek için kullanılır. Pazarlama Çerezleri 31 Gün .adform.net Üçüncü Taraf
pixel   Pazarlama Çerezleri 365 Gün .yotpo.com Üçüncü Taraf
__eP Reklam kampanyaları için kullanılan çerezdir. Pazarlama Çerezleri 14 Gün .eskimi.com Üçüncü Taraf
__eDId Reklam kampanyaları için kullanılan çerezdir. Pazarlama Çerezleri 30 Gün .eskimi.com Üçüncü Taraf
__eConsent Reklam kampanyaları için kullanılan çerezdir. Pazarlama Çerezleri 30 Gün .eskimi.com Üçüncü Taraf
yotpo_pixel   Pazarlama Çerezleri 8 Saat www.loccitane.com.tr Birinci Taraf
twk_uuid_5e84a66669e9320caabf3d9f Bu tanımlama bilgileri, Tawk.io tarafından bizimle konuşmanızı sağlayan canlı sohbet aracı için kullanılır. Fonksiyonel Çerezler 180 Gün .loccitane.com.tr Birinci Taraf
twk_idm_key Bu çerezin amacı bağlantı yönetimini kurmaktır. Ziyaretçinin bağlantısını yönetir. Yalnızca hiçbir twk_uuid bulunmadığında eklenen bir oturum tanımlama bilgisidir. Fonksiyonel Çerezler Oturum çerezi www.loccitane.com.tr Birinci Taraf
TawkConnectionTime Ziyaretçi bağlantısını yönetmek için kullanılır. Fonksiyonel Çerezler Oturum çerezi www.loccitane.com.tr Birinci Taraf
sessionid   Gerekli Çerezler 3 Saat www.loccitane.com.tr Birinci Taraf
popupCookie   Analitik Çerezler 12 Saat www.loccitane.com.tr Birinci Taraf
g_conv_id "Google tarafından conversion (dönüşüm) bilgilerini takiplemek adına atanan ID bilgisini tutan çerezdir.
" Pazarlama Çerezleri 120 Gün www.loccitane.com.tr Birinci Taraf
enh_visitor_session Kullanıcının oturum ID sinin tutulduğu çerezdir. Analitik Çerezler 120 Gün www.loccitane.com.tr Birinci Taraf
enh_token Kullanıcının oturum ID sinin tutulduğu çerezdir. Analitik Çerezler 120 Gün www.loccitane.com.tr Birinci Taraf
enh_source Bu çerez, kullanıcının oturum ID sinin tutulduğu çerezlerin kaynağıdır. Analitik Çerezler 120 Gün www.loccitane.com.tr Birinci Taraf
csrftoken Bu çerez, Python için Django web geliştirme platformuna bağlıdır. Bir siteyi, web formlarına yapılan belirli bir tür yazılım saldırısına karşı korumaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Gerekli Çerezler 364 Gün www.loccitane.com.tr Birinci Taraf
_sp_ses.cdd9 Kullanıcının bir sitede aktif bir oturumda olup olmadığını veya bunun kullanıcı için yeni bir oturum olup olmadığını (ör. çerez mevcut değil veya süresi dolmuş) belirlemek için kullanılır. Analitik Çerezler 8 Dakika www.loccitane.com.tr Birinci Taraf
_sp_id.cdd9 Kullanıcının bir sitede aktif bir oturumda olup olmadığını veya bunun kullanıcı için yeni bir oturum olup olmadığını (ör. çerez mevcut değil veya süresi dolmuş) belirlemek için kullanılır. Analitik Çerezler 1 Yıl www.loccitane.com.tr Birinci Taraf
_gid Ziyaretçinin web sitesini nasıl kullandığına ilişkin istatistiksel veriler oluşturmak için kullanılan benzersiz kimliği kaydeder. Analitik Çerezler 24 Saat .loccitane.com.tr Birinci Taraf
_gcl_au Google AdSense tarafından, hizmetlerini kullanan web siteleri arasında reklam verimliliğini denemek için kullanılır. Pazarlama Çerezleri 90 Gün .loccitane.com.tr Birinci Taraf
_gat_UA-11910995-1 Google Analytics tarafından istek oranını azaltmak için kullanılır. Analitik Çerezler 2 Dakika .loccitane.com.tr Birinci Taraf
_ga_500GZKYE9W Google Analytics tarafından, bir kullanıcının web sitesini kaç kez ziyaret ettiğinin yanı sıra ilk ve en son ziyaretin tarihlerine ilişkin verileri toplamak için kullanılır. Analitik Çerezler 1 Yıl .loccitane.com.tr Birinci Taraf
_fbp Facebook tarafından, üçüncü taraf reklamcılardan gerçek zamanlı teklif verme gibi bir dizi reklam ürünü sunmak için kullanılır. Pazarlama Çerezleri 90 Gün .loccitane.com.tr Birinci Taraf
_dc_gtm_UA-11910995-1 Google Analytics'in servis talep sayısını tutmak için kullandığı çerezdir. Analitik Çerezler 2 Dakika .loccitane.com.tr Birinci Taraf
__olapicU Bu çerez; Sosyal medya platformlarının kullanıcılarıyla etkileşimi sağlamak amacıyla kullanıcı eylemlerini takip eder. Pazarlama Çerezleri 30 Gün www.loccitane.com.tr Birinci Taraf

Paylaşım ve Saklama Süresi

İşbu Aydınlatma metninde belirtilen amaçları sağlamak üzere Şirket’in hizmet alacağı iş ortaklarına, kamu kurum ve kuruluşlarına ve kişisel verilerin depolanması amacıyla yurtiçindeki ve izniniz olması halinde yurtdışındaki hizmet sunucularına aktarılabilecek ve aktarım yapılan bu kuruluşlar tarafından da verileriniz işlenebilecektir.

Çerezler, farklı süreler boyunca saklanmaktadır. Yukarıda ilgili kategorilerde saklama süreleri belirtilmiştir

KANUN KAPSAMINDAKİ HAKLARINIZ

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • 6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme

Yukarıda sayılan haklarınıza yönelik başvurularınızı; yazılı belge ile ıslak imzalı olarak, iadeli taahhütlü posta yoluyla aşağıdaki posta adresimize, elektronik imza ile imzalanmış biçimde palmiyekozmetik@hs01.kep.tr    kep adresimize sistemlerimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizi kullanmak suretiyle kvkk@loccitane.com.tr   e-mail adresine elektronik postayla veya ilgili mevzuatta belirtilen diğer başvuru usulleriyle şirketimize gönderebilirsiniz. Detaylar için Kişisel Veri Gizliliği Politikası’na www.loccitane.com.tr   adresinden ulaşabilirsiniz Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir

PALMİYE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.  (VERİ SORUMLUSU)

ADRES: Esentepe Mah. Matbuat Sokak No:31 Şişli İstanbul

TELEFON: +90 0212 245 85 95